Aanvraagformulier Royal Canin Sponsoring


Royal Canin krijgt dagelijks vele verzoeken om een evenement, vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. De meeste verzoeken kunnen wij niet helaas honoreren, hoe goed de doelstellingen van sommige organisatoren ook zijn.


Welke initiatieven sponsoren we?

Wij sponsoren graag initiatieven die passen bij Royal Canin. Ook kiezen wij ervoor om een aantal activiteiten voor een langere periode te sponsoren, in plaats van onze middelen over veel verschillende doelen te versnipperen. Zo kunnen we deze activiteiten beter steunen en kunnen beide partijen meer uit de samenwerking halen. Hieronder een aantal voorbeelden van de invulling van ons sponsorbeleid.

Soort activiteit

Welke activiteiten wil Royal Canin stimuleren?

Rasverenigingen

We werken graag samen met verschillende rasverenigingen om Royal Canin dichter bij onze klanten en consumenten te brengen.

Hondenshows en kattenshows

We sponsoren shows georganiseerd door o.a. de Raad van Beheer, Felikat, Neocat en de NRKV.

Hondensport

Wij stimuleren de hondensport met. een aantal partners, zoals de Raad van Beheer, KNPV en Llanfarian Border Collies.

Kynologenclubs en hondenscholen

We hebben een samenwerkingsovereenkomst met een aantal kynologenclubs en hondenscholen waarbij we samen streven naar verantwoord huisdierenbezit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We hechten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met optimaal ontwikkelde voeding ondersteunen we assistentenhonden die dagelijks topprestaties leveren. Hiervoor hebben we een samenwerkingscontract met bijvoorbeeld Hulphond Nederland.

Daarnaast krijgt Royal Canin wekelijks vele aanvragen van stichtingen, asielen en voedselbanken voor het doneren van gratis voedingen. Verschillende keren per jaar doneren wij een vooraad voeding aan een goed initiatief. Helaas is het voor ons onmogelijk om iedereen hier in te ondersteunen.


Past uw initiatief binnen de activiteiten die wij sponsoren?

Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. We laten u binnen enkele werkdagen weten of we uw aanvraag kunnen honoreren en met welke middelen.

Aanvragen die korter dan 6 weken vóór het evenement worden ingediend, evenals financiële sponsoraanvragen, kunnen we niet honoreren.


Ondanks de goede initiatieven en bedoelingen, hebben we ervoor gekozen om de volgende activiteiten NIET te sponsoren:

 • Wandelingen;
 • Open dagen; 
 • Trimsalons;
 • Uitlaatservices;
 • Evenementen of verenigingen in het buitenland;
 • Initiatieven die niet in het teken staan van kat en/of hond.

  Gegevens sponsorpakket


Welke initiatieven sponsort Royal Canin?

 • Rasverenigingen
 • Hondenshows en kattenshows
 • Hondensport
 • Kynologenclubs en hondenscholen
 • Assistentenhonden

Aanvragen die hier niet onder vallen, ofkorter dan 6 weken vóór het evenement worden ingediend, evenals financiële sponsoraanvragen, kunnen we niet honoreren.